Agenda

De agenda voor:

Vrouwencirkel open groep

Vrouwencirkel 12+

Vrouwencirkel 50+ 

Moeder en kind cirkel

 

Rode tent 

Wise Women Tribe 

Natuurwandeling 

Vrouwencirkel Nijkerk amersfoort putten bunschoten vrouwen cirkel vrouwen tribe
a

Vrouwencirkel avond

In de vrouwencirkel is ruimte om jezelf even helemaal op te laden, om elkaar te ontmoeten. Om gesprekken te voeren die je in het dagelijks leven niet zo snel voert. Of juist om alleen maar te ‘zijn’, te voelen en te luisteren omdat dat is wat je nodig hebt. Het fijne aan een vrouwencirkel is dat er iets ontastbaars ontstaat, een verbinding en een vrouwelijke energie die je extra kracht zal geven. Maar daarnaast zorgt het ook voor (h)erkenning, alles wat je voelt is oké en overal en voor iedere emotie is er ruimte. Vrouwen samen zorgen voor kracht maar ook juist voor een zachtheid, een vertraging naar het hier en nu. Het hollen en zorgen even achter je laten en juist zelf opladen. Binnen de cirkel spelen achtergrond en geloof geen rol.

 

Tijdens de avond staat 1 woord, zin of een emotie centraal. Maar het kan ook zijn dat we juist helemaal niks inplannen, dat we gewoon  gaan ervaren waar de flow ligt of waar behoefte ligt. We gaan we altijd met de seizoenen mee. Die behoefte vatten we dan samen en daar gaan we dan gezamenlijk mee in gesprek.

Het mooie is om te ontdekken waar onze behoeftes en gelijkenissen liggen, op welke vlakken we het zelfde willen of juist een andere kijk op dingen hebben. Respect voor elkaars mening en opvattingen zijn dan ook heel belangrijk en iedereen is gelijk aan elkaar.

 

Deze groep is voor de leeftijd van 20 tot 100.

Datums voor de Vrouwencirkel

Woensdag avond 10 Jan

Donderdag 15 Feb

Woensdag 13 Maart

Donderdag 11 April

Woensdag 15 Mei

Woensdag 12 Juni

Woensdag 10 Juli

Woensdag 28 Aug

Donderdag 26 Sept

Woensdag 16 Okt

Woensdag 13 Nov

Dinsdag 11 Dec

 

Meer weten of je aanmelden klik hier voor vrouwencirkel

a

Datums voor de Vrouwencirkel 50+

 

In overleg bij voldoende aanmeldingen

 

 

 

Meer weten of je aanmelden klik hier voor vrouwencirkel

Vrouwencirkel 50+

Anders dan de naam 50+ cirkel doet vermoeden is het niet zo dat het alleen toegankelijk is voor vrouwen boven de 50. Het is een cirkel die bedoeld is voor vrouwen die in een (nieuwe) volgende levensfase zitten. Met gelijk gestemde samen komen in het vertrouwen in de cirkel is het plan. Dit is ontstaan vanuit de vraag van deelneemsters uit de open groep.

 

Iedere avond is anders, dat hangt af van de tijd van het jaar, de deelnemers en wat zij op dat moment door maken, en de energie die in de avond tot stand komt. Bij beide groepen ben je van harte welkom.

a

Meerdere cirkels

Meidencirkel 

Meiden vanaf ongeveer groep 8 maken vele veranderingen mee. Hormonen, emoties en de cyclus die beginnend is. Gooi daar social media bij, schoolprestaties en een paar Netflix serries bij en dat kan het best veel worden allemaal. Hoe ga je nu om met die druk en wat doet dat met je zelfbeeld? Niets is gek en iedereen maakt dezelfde dingen mee maar op een andere manier en dat is oké. Bij de meidencirkel gaan we hierover met elkaar in gesprek, leren we ontspannen en zo leren we van elkaar.

 

Moeder en kind cirkel

Een moment van samen, alle aandacht voor elkaar. Bijzondere gesprekken zullen ontstaan, tijdens de cirkel waarin we in gesprek gaan en kleine oefeningen zullen doen. Kom ontdekken, voelen en je verbazen. Met een vol hart zullen jullie weer naar huis gaan. Leeftijd ongeveer vanaf dat ze zich 20 min kunnen concentreren. Afhankelijk van de groepsgrootte zal het ongeveer 1 tot 1.5 duren. De intentie is om de moeder en kind cirkel 2 maal per jaar te laten vinden.

 

 

Voor deze cirkels is er een wachtlijst. Heb je interesse om aan te sluiten eenmalig of vast, meld je dan aan voor de wachtlijst. De groep kan starten bij voldoende aanmeldingen. Wanneer je je opgeeft zit je nergens aan vast maar wordt je op de hoogte gehouden wanneer de cirkel gepland is. Wanneer je op de wachtlijst staat, ben je dus niet verplicht om deel te nemen.

Datums voor:

 

Meiden cirkel 12+

Moeder en kind cirkel

 

Meer weten of je aanmelden klik hier 

a

Datums voor de Rode tent

Onder de donkere maan
Onder voorbehoud

 

 

Meer weten of je aanmelden klik hier voor de Rode tent

Rode tent

Een eeuwenoud gebruik de rode tent voor alle leeftijden.

 

We komen samen met een groep met gelijkgestemde vrouwen van alle leeftijden. De thema’s zijn anders dan de vrouwencirkels maar met dezelfde goede gebruiken. Door dit samen met andere te doen voel je een connectie, kracht en samenhorigheid. De thema’s zullen je helpen om in de tijd na de rode tent ook daarmee verder te gaan en om vaker stil te staan bij wat jij nodig hebt en ook die ruimte voor jezelf te bewaken. Je mag er zijn, je bent genoeg en samen kunnen wij dat aan.

 

Voer gesprekken die je in het dagelijks leven niet zo snel zou voeren. Er zijn geen gekke vragen, ieder gevoel, elke emoties mag er zijn. Je mag delen wat goed voelt om te delen. Ga met elkaar de connectie aan en stel je open voor een ander en jezelf.

a

Wise Women Tribe

Samen lopen we een jaar lang het pad, aan de hand van de Keltische jaarfeesten, maanstanden en het ritme van de seizoenen. Er is alle ruimte om te ontwikkelen, creatief te zijn, te helen en ontspannen, te vieren en je innerlijke kracht te ontdekken. Dit doen we samen en het maakt niet uit of je al ervaring hebt, of helemaal niet. Als je een ‘ja’ voelt, is het ook voor jou hét moment om te starten met het pad.

Wise Woman Tribe is geen opleiding maar een levenswijze, leven met een natuurlijke ritme en in verbinding zijn met moeder aarde. Ieder jaar zal anders zijn, dus je kunt zo lang als je wilt het pad samen volgen.

Datums voor de Wise Woman Tribe

Onder voorbehoud

Jan

Imbolc: Zondag 4 Feb

Ostana: Zaterdag 23 Maart

Beltane: Zondag 28 April

Mei

Litha: Zondag 23 Juni

Lammas: Zaterdag 6 Juli

Lammas: Donderdag 1 Aug (online)

Mabon: Zaterdag 21 Sept

Oktober

Samhein: Zondag 3 Nov

Yule: Zondag 22 Dec

 

Deze datums zijn ter indicatie en onder voorbehoud

a

Datums voor de Natuurwandeling 

Meestal zijn ze vrij spontaan

Natuurwandeling

Grenzend aan de Veluwe wonen we in een prachtig gebied. Heiden, bossen en open velden wisselen elkaar af. Vaak weten we wel dat meer naar buiten de natuur in gaan goed voor ons is, maar toch maak je niet altijd zelf de stap naar buiten alleen.

Maar heb je die behoefte nu wel? Sluit dan aan bij de natuurwandelingen. Vaak zijn ze spontaan en staan de datums niet altijd op de site, wil je op de hoogte blijven dan kan je opgenomen worden in de whatsapp groep. We wandelen alleen bij mooi weer.

a

Wil je meer informatie over één van de ontmoetingsmomenten of je aanmelden, dan kan je een mail sturen of een whats-app bericht sturen.

Mail: Hettorenkamertje@gmail.com  of/en  Whats-app: 0623785914