Agenda

Wat houdt dat nu eigenlijk in, een vrouwencirkel, een sisterhood een ontmoetingsochtend. Het is een ontmoetingsmoment om met andere vrouwen te verbinden en tijd nemen voor jezelf. Sisterhood, vrouwencirkel, vrouwen ontmoetingsmomenten of vrouwen in verbinding, er zijn vele namen voor, maar het gaat om het samenzijn. Waar ruimte is voor jouzelf, met herkenning en erkenning, een moment voor jezelf waar je helemaal volledig mag ‘ZIJN’.

 

 

Voor wie?

Het is voor iedere vrouw die zich aangesproken voelt. We komen in een ruimte waar alles bespreekbaar is en we met een nuchtere kijk naar het leven en de gesprekken kijken.

We zijn een open groep, dat betekend dat je kunt gaan wanneer je daar zelf behoefte aan hebt en er geen vaste groep vrouwen zal zijn.

Hierdoor is iedere ontmoetingsmoment uniek, door dat er altijd verschillende vrouwen bij zullen zijn.

 

  • De groep is vooral gericht op delen en vertellen wat er op dat moment speelt in je leven.
  • We geven geen advies aan elkaar maar luisteren en vertellen uit onze eigen ervaringen.
  • Dat laatste geeft erkenning van eigen gevoelens en herkenning in de verhalen van anderen.
  • De avond is onder leiding van Hanneke zij zorgt voor de inhoud en structuur.
  • Jij kan je helemaal richten op je eigen proces en op gaan in het moment.
a

Datum’s voor inloop ochtenden.

Vrijdag ochtend sept geannuleerd

 

Datums volgen

vanaf 2023

Inloop ochtend

Ieder die wilt is welkom om aan te schuiven tijdens een inloop ochtend. Het is een mooi moment om in contact te komen met andere vrouwen. Wat er besproken wordt die ochtend is net wat er ter tafel komt. Soms zullen er ook een kaartje trekken en bespreken wat de tekst voor jou betekend. Je mag deel nemen zoals voor jou fijn voelt met je je graag gelijk in een gesprek of kijk je liever vanaf de zijlijn mee, alles mag en is oke jouw aanwezigheid is voldoende.

 

Je bent welkom vanaf 9:00 uur en je kan vrij inlopen tot 10:00 uur daarna gaan we met elkaar in gesprek. We sluiten de ochtend af om 11:30.

De kosten zijn op vrijwillige basis, er staat een spaarpotje op de trap voor een donatie voor de koffie en thee.

a

Vrouwencirkel avond

In de vrouwencirkel is ruimte om jezelf even helemaal op te laden, om elkaar te ontmoeten. Om gesprekken te voeren die je in het dagelijks leven niet zo snel voert. Of juist om alleen maar te ‘zijn’, te voelen en te luisteren omdat dat is wat je nodig hebt. Het fijne aan een vrouwencirkel is dat er iets ontastbaars ontstaat, een verbinding en een vrouwelijke energie die je extra kracht zal geven. Maar daarnaast zorgt het ook voor (h)erkenning, alles wat je voelt is oké en overal en voor iedere emotie is er ruimte. Vrouwen samen zorgen voor kracht maar ook juist voor een zachtheid, een vertraging naar het hier en nu. Het hollen en zorgen even achter je laten en juist zelf opladen.

 

Tijdens de avond staat 1 woord, zin of een emotie centraal. Maar het kan ook zijn dat we juist helemaal niks inplannen, dat we gewoon gaan ervaren waar de flow ligt of waar behoefte ligt.

Die behoefte vatten we dan samen en daar gaan we dan gezamenlijk mee in gesprek.

Het mooie is om te ontdekken waar onze behoeftes en gelijkenissen liggen, op welke vlakken we het zelfde willen of juist een andere kijk op dingen hebben. Respect voor elkaars mening en opvattingen zijn dan ook heel belangrijk en iedereen is gelijk aan elkaar.

Datum’s voor de Vrouwencirkel

 

Dinsdag avond        6 Dec.

 

Dinsdag avond       10 Jan.

 

Dinsdag avond        7 Feb.

 

Donderdag avond  9 Maart

 

Dinsdag avond       4 April 

 

Dinsdag avond       2 Mei

 

Meer weten of je aanmelden klik hier voor vrouwencirkel

a

Datum’s voor de Sisterhood middag

 

Zaterdag middag 10 Sept. gratis deelname maak kennis met de sisterhood en vrouwencirkel

 

Zaterdag middag

 

Zaterdag middag

Sisterhood thema middagen

We komen samen met een groep (min. 4 en max. 9 deelnemers) met gelijkgestemde vrouwen. Dit doen we een aantal keer per jaar met steeds een ander thema. Tijdens deze middag werk je aan jezelf en door dat wij dat allemaal doen is er open en eerlijkheid. Door dit met andere vrouwen samen te doen voel je een connectie en samenhorigheid. Je gaat deze connectie ook met jezelf aan en voelen wat jij nodig hebt en dat het oké is om ook stil te staan bij jezelf.

De thema’s zullen je helpen om in de tijd na deze middag ook daarmee verder te gaan en om vaker stil te staan bij wat jij nodig hebt en ook die ruimte voor jezelf te bewaken.

Je mag er zijn, je bent genoeg en samen kunnen wij dat aan.

 

Deze middagen zijn onder leiding van Hanneke van Dijk, zij coacht en begeleidt deze thema middagen. Alle vragen en emoties die eventueel naar boven komen mag je met haar bespreken. Tijdens de vrouwencirkel zijn geen gekke vragen, ieder gevoel mag er zijn, je mag delen wat goed voelt om te delen. Ga met elkaar de connectie aan en stel je open voor een ander en jezelf. Voor gesprekken die je in het dagelijks leven niet zo snel zou voeren.

a

Wil je meer informatie over één van de ontmoetingsmomenten of je aanmelden, dan kan je een mail sturen of een whats-app bericht sturen.

Mail: Hettorenkamertje@gmail.com  of/en  Whats-app: 0623785914