Soms brengt een relatie je uit balans. Dit kan zijn met een ouder, een broer of zus. Een ander familielid of een vriend of vriendin. Of de relatie met je partner, misschien merk je sinds kort op dat het niet meer zo van zelfsprekend loopt. Of heb je al langer door dat jullie in de bekende sleur zijn geraakt. Dit hoeft helemaal niet erg te zijn maar het is vaak wel de start dat partners uit elkaar aan het groeien zijn. En wanneer je denkt dat wil ik/wij niet! neem dan de eerste stap om het te erkennen en er aan te gaan werken.

 

Voor coaching bij mij terecht. Ik zal een luisterend oor zijn voor beide kanten. Ik sta dan niet tussen jullie in maar blijf neutraal. Ongeacht wat het onderwerp in het gesprek is. Met als doel dat jullie elkaars standpunt zullen begrijpen. Dat wil niet zeggen dat je het dan ook met elkaar eens moet worden maar het zal wel je blik verruimen. Iedereen is anders, een ander karakter, een andere start in het leven, een andere opvoeding, al deze factoren en meer, zorgen ervoor wie jij bent en hoe ieder tot zijn of haar mening komt. Door dat van elkaar te leren, kan je ook dingen leren accepteren. Dit werkt ook uitermate goed in relaties met je partner.

 

Dus juist ook met partner relaties kan je voor coaching samen bij mij terecht. Er zijn verschillende momenten in een relatie waarbij er problemen kunnen ontstaan. En de meest voorkomende is de sleur. Dag in, dag uit het zelfde en geen passie meer. Misschien voelt één van beide aantrekking naar een ander buiten jullie relatie. Samen lijken jullie er niet uit te komen en lopen gesprekken steeds vast. Wanneer jullie voelen dat de liefde en waardering er voor de ander nog is, hoe diep ook neem dan contact op. Zelfs wanneer je uit elkaar bent gegroeid en er geen reden meer zijn om samen door te gaan met jullie relatie, kan coaching jullie helpen om elkaar te begrijpen en te blijven communiceren. Zeker wanneer er ook kinderen bij betrokken zijn. Het gaat dan niet om wie heeft waaraan schuld maar om hoe kan je verder zonder elkaar naar het leven te staan. Loslaten is daarin is belangrijk voor de ander maar minstens voor jezelf.

 

Na jou/jullie aanmelding volgt een intake gesprek. Ik zie jullie dan samen tijdens een eerste sessie. Dan volgt er voor ieder een gesprek apart met mij, om daarna samen aan het werk te gaan. Ga uit van minimaal 5 gesprekken van ongeveer een uur. En hou er rekening mee dat ik jullie beiden opdrachten zal geven. Ik verwacht van jullie beiden eerlijkheid en openheid tijdens de sessies.