Intuïtieve coach 1 op 1

Soms merk je ineens op, dat je op een kruispunt van je levenspad stil komt te staan. Het leven gebeurt je en dat valt je soms zwaar. Er kan ook een gebeurtenis zijn, die jou uit balans brengt. Een verlangen die je niet had verwacht, komt naar boven. De momenten dat je uit balans gebracht wordt, kun je als heftig ervaren. Je kan er op vast lopen, niet weten hoe verder te gaan. Het belemmert je dagelijks leven. Je doet veel dingen op de automatische piloot. Je kan zelfs lichamelijke klachten ontwikkelen door emoties die je ervaart. Het wegstoppen lukt niet meer.

 

Onze gesprekken zullen zijn zonder oordeel van mij. Ze zijn gericht op wat achter jou emoties schuil gaat. Daarin is voor mij geen onderwerp te gek, waardoor je volledig je zelf mag en kan zijn, tijdens onze gesprekken. Alleen dat kan al als bevrijdend ervaren worden. Soms is een luisterend oor genoeg, soms zal ik je een opdracht mee geven. Ik heb geen kant en klaar concept waar we mee werken. Zelf kijk ik altijd net iets anders tegen het leven aan en zo geef ik jou inzicht om een situatie anders te benaderen of te bekijken. Samen bekijken wij in welke fase van je leven jij zit en hoe dat past bij wat je voelt. Omdat iedereen uniek is, volgen wij jou pad en ik loop een stukje met je mee.

 

Tijdens een intake bespreken wij samen wat jij nodig hebt. Dit is een gesprek van ongeveer een half uur. Meestal per telefoon of via video verbinding. Wij stellen ons beiden voor en je geeft aan wat je ervaart in je leven, waar je mijn hulp bij zou kunnen gebruiken. Als je dat nog niet precies weet, is dat ook goed, samen voelen wij dan aan waar jou hulpvraag ligt. Een gesprek kan bij mij thuis plaats vinden of wij maken een boswandeling. De natuur kan je helpen te ontspannen.