Wie ben ik en waarom denk ik jou te kunnen helpen.

Ik ben Hanneke van Dijk, partner van Jeroen die een schildersbedrijf runt en moeder van drie prachtige hele verschillende kinderen.

Als coach zijn mijn sleutelwoorden zijn daarbij inzicht, balans, relaties, verbinding en emoties.

 

Ik ben mijzelf autodidact blijven scholen naast het volgen van verschillende opleidingen voor draagconsulenten, volg ik ook seminars, lezingen en cursussen en spar veel met collega’s. Lees uiteenlopende boeken en ben gek op het lezen van onderzoeken op het gebied van baby’s en opvoeding. En dan vooral op gebied van hechting en ontwikkeling van newborn tot jong volwassenen. Tijdens mijn werk als draagconsulent kwam ik bij vele gezinnen thuis. Daar sprak ik ook veel met ouders over hoe zij het ouderschap ervaren en of de verwachtingen die er waren ook uit kwamen, wat zelden het geval was. Dit zie ik ook bij het mamacafe waar ik als vrijwilliger actief bent. Daar merkte ik hoe groot de behoefte was aan ondersteunende gesprekken.

 

Het als een tweede natuur de emoties van mensen om mij heen voelen. Net als de onmacht van iemand die niet weet door te dringen, die zijn of haar eigen blokkades in de weg hebben staan.

 

Het coachen en het voeren van die gesprekken zorgde voor een zoektocht naar de juiste opleidingen. Ik volgde vele cursussen en masterclass maar alles wat ik wilde zat al in mij. Dus keerde de zoektocht naar mij innerlijke zelf. Wat zegt mij human design, mijn geboorte getallen, sterrenbeelden en de elementen, alles met het terugkerende antwoord. Ik ben hier om te vertellen om zaadjes te planten en om inzichten te geven.

En toen dacht ik dat ik wist wat mijn levensdoel zou zijn kwam ik er achter dat ik het mis had.  Ik leerde ontdekken hoe ik mensen mag begeleiden. Door mijzelf te leren kennen en niet meer te leven vanuit angst kon ik mijn emoties onder ogen zien en mijzelf bevrijden van belemmerende gedachten, die er voor zorgen dat ik niet mijn leven optimaal leef.

Ik ben heel direct en zeg wat ik denk, altijd.

Op die manier wil ik jou helpen om met een open blik naar je wereld te kijken.

Zolang als ik mij kan herinneren doe ik al wat ik doe. Namelijk luister, inleven, voelen en advies geven, dat maakt wie ik ben.

 

Om jou ook te laten zien wie jij bent en hoe jij leeft vanuit gevoel en betekenis gaan we samen een traject in. Je begrijpt dit proces is er niet op gericht om jou te veranderen maar om je te laten zien, dat wat jij nodig hebt want ook bij jou is alles al in jouw zelf aanwezig.

 

Zullen we samen het zaadje planten die jij in de toekomst tot bloei mag laten komen.