Maancirkel

Op zondag 23 Juni is de eerste maancirkel. Deze middag zal in het teken van ontmoeten en kennismaking zijn.

Tijden voor deze eerste middag van 14.00 tot 17.00

 

De maancirkel is een laagdrempelige cirkel. Een gezellige middag waarin we met elkaar in gesprek gaan onder het genot van een kopje thee. De volle maan zorgt voor een ander soort energie, we staan meer open tot onszelf en elkaar. Door de maancirkel werken we samen aan een leuke creatieve  opdracht.

 

De maancirkel verwelkomt meisjes en vrouwen van alle leeftijden. Je bent van harte welkom om alleen of met een vriendin deel te nemen. Of samen met een kind, zoals je dochter, nichtje of kleinkind. De thema’s zijn afgestemd op het seizoen.

 

Per maancirkel ontvangen we een gastspreekster, zij sluit aan met haar passie en komt daarover met ons delen, dit zal ook gelijk het thema van de cirkel zijn. De thema’s zijn anders dan de vrouwencirkels maar met dezelfde goede gebruiken.

 

Door de middag samen met andere vrouwen te doen voel je een connectie, kracht en samenhorigheid. Voer gesprekken die je in het dagelijks leven niet zo snel zou voeren. Ga met elkaar de connectie aan en stel je open voor de ander en jezelf. Een wereld van herkenning, waar je je veilig en gezien zal voelen. De thema’s zullen ook na de maancirkel nog bij je blijven tot de volgende cirkel, stil staan bij wat jij nodig hebt.  De bedding wordt gecreëerd en geëerd door Hanneke van Dijk, zij helpt je ook de ruimte voor jezelf te bewaken. Je mag er zijn, je bent genoeg en samen zijn we zo veel mooier.

We gaan in gesprek, luisteren naar de gastspreekster, leren van elkaar en gaan een fijn creatief project doen.Maancirkel Nijkerk

a

De thema’s zijn anders dan de vrouwencirkels maar met dezelfde goede gebruiken.

De Maancirkel wordt vanuit het verbindingscentrum georganiseerd in samenwerking met andere vrouwen.

Datums:

Maandelijks

Zondag 23 Juni

Zondag 21 Juli

Zondag 18 Aug

Zaterdag 21 Sept

Zaterdag 19 Okt

Zaterdag 16 Nov

Zaterdag 14 Dec

 

Meer weten of je aanmelden klik hier voor Maancirkel

Locatie: Buurthuis De Refter aan de Holkerstraat in Nijkerk.

Tijden:

Inloop 13.30

Start 14.00 / Afsluiten 16.30

 

Kosten: Incl. koffie/thee en materialen € 8.50

De prijs is een richtlijn draagbij wat je kan en wat je past.

Je bijdrage wordt alleen voor de maancirkel en de materialen gebruikt.

 

 

Thema’s en gastsprekers volgen.