Ontmoetingsmomenten

Sisterhood – Vrouwencirkel – Inloop ochtend – Natuurwandeling 

De open lotus bied verschillende ontmoetings- en verbindingsmomenten aan.

Er is een inloopochtend, de vrouwencirkel avonden en de sisterhood middagen.

Kijk voor de datums in de agenda daar staat ook of de ontmoeting plaats vind en de tijden.

Inloop ochtenden

Op de laatste vrijdag ochtend van de maand is er een gratis inloop ochtend voor vrouwen. Deze ochtend vind bij mij thuis plaats, kijk voor de zekerheid of hij door gaat in de agenda. Aanmelden is fijn maar spontaan langskomen mag ook. De deelname is gratis, er zal een potje staan voor een vrijwilliger bijdrage.

Vrouwencirkel avonden

De vrouwencirkel is voor vrouwen die willen verbinden, herkennen en erkening. De avonden vinden plaats op lokatie, in Nijkerk. Een warm aangekleden ruimte met max 9 deelnemers voor een fijne sfeer om te ontspannen en jezelf te zijn. Tijdens de vrouwencirkel houden we rekening met de stand van de maan. Is het de tijd van opbouwen zoals nieuwe ideeen uitwerken of juist van loslaten.

Sisterhood thema middagen

De Sisterhood middag is vaak met een thema dit kan voor vrouwen, mannen en vrouwen of partners zijn. Het thema zal van te voren bekend zijn, alle werken aan het zelfde thema maar voor ieder zal de uitwerking persoonlijk zijn. Te denken aan moodboards, een creactive schrijfopdracht of een middag vol beweging.

Natuurwandeling

Iedereen is vrij zich aan te sluiten bij deze wandeling. Natuur doet alles op het moment dat het nodig is, niet eerder en niet later. In dit ritme gaan we mee om zo dieper te kunnen ontspannen en evt. stress even los te laten. We verzamelen op een parkeerplaats of bij mij thuis om daar vandaan gezamelijk te vertrekken. Soms zullen we een inspiratie kaartje trekken of tijdens de wandeling samen even stil staan om in het moment te ‘zijn‘.

vrouwencirkel Nijkerk Hanneke van Dijk de open lotus het torenkamertje

WAAROM ZOU JE MEEDOEN?

  • De ontmoetingen zijn op verschillende momenten.
  • Het is een moment voor jouzelf en voor jouw alleen. Je gaat de connectie aan met jezelf en voelen wat jij nodig hebt en dat het oké is om ook stil te staan bij jezelf.
  • Je gevoelens krijgen de ruimte en daardoor zijn emoties die evt. ontstaan makkelijker los te laten of op de juiste plaats te zetten.
  • Je tranen de vrije loop laten in plaats van snel weg vegen.
  • Liefdevolle aandacht.
  • Je maakt ruimte voor jou vervolg stappen.
  • Door dit met andere vrouwen samen te doen voel je een connectie en samenhorigheid.