Sisterhood

Wat houdt dat nu eigenlijk in, een vrouwencirkel. Het is een ontmoetingsmoment met andere vrouwen om te verbinden, maar vooral voor jezelf. Sisterhood, vrouwencirkel, vrouwen bij één komst of vrouwen in verbinding, er zijn vele namen voor, maar het gaat om het samenzijn. Een moment voor jezelf waar je helemaal volledig mag ‘ZIJN’.

De open lotus organiseert meerdere ontmoetingsmomenten zo is er de open ochtend, de vrouwencirkel en de Sisterhood.

Later zal dit uit gebreid worden met avonden voor partners en zullen we natuurwandelingen doen.

Al deze momenten zijn onder leiding van Hanneke van Dijk, zij coacht en leidt deze ontmoetingsmomenten. Voor vragen of contact mag je altijd een berichtje sturen of mailen.

In de zowel bij de ontmoetingsochtend als bij de vrouwencirkel is ruimte om jezelf even helemaal op te laden, om elkaar te ontmoeten. Om gesprekken te voeren die je in het dagelijks leven niet zo snel voert. Of juist om alleen maar te ‘zijn’, te voelen en te luisteren omdat dat is wat je nodig hebt. Het fijne aan een vrouwencirkel is dat er iets ontastbaars ontstaat, een verbinding en een vrouwelijke energie die je extra kracht zal geven. Maar daarnaast zorgt het ook voor (h)erkenning, alles wat je voelt is oké en overal en voor iedere emotie is er ruimte.

Vrouwen samen zorgen voor kracht maar ook juist voor een zachtheid, een vertraging naar het hier en nu. Het hollen en zorgen even achter je laten en juist zelf opladen.

 

Bij de Sisterhood werken we met thema’s deze verschillen per keer. Het kan ook zijn dat we juist helemaal niks inplannen, dat we gewoon gaan ervaren waar de flow ligt of waar behoefte ligt. Het thema zal altijd van te voren gecomuniceerd worden op de website, zie daarvoor de agenda. Mocht je vragen hebben over het thema of twijfelen of het bij je past neem dan gerust contact op. Het is voor iedere vrouw die zich aangesproken voelt. We komen in een ruimte waar alles bespreekbaar is en we met een nuchtere kijk naar het leven en de gesprekken kijken.

WAAR, WANNEER EN DE INVESTERING?

  • De sisterhood meestal op zaterdag ochtend of middag.
  • Vinden alleen plaats bij voldoende aanmeldingen.
  • De locatie zal in Nijkerk (gld) zijn en ontvang je na aanmelding.
  • De investering is minimaal 3 uur, bereid je voor dat je daarna weer even tot een rust moet komen om alles te laten landen. De kosten zijn incl. thee met wat lekkers.
  • Zelf neem je een dik vest en warme sokken mee en evt. een fleece plaid en een zit kussentje mee.
  • De kosten: tussen € 30,00 -97,00  zijn incl. koffie, thee, water en lekkers gezond, met zoetigheid.
  • Kosten verschillen per thema en zijn altijd incl. materialen.

Aanmelden kan via de mail of via whatsapp, na de betaling ontvang je een e-mail met de verdere gegevens.

Zin om aan te sluiten bij één van de ontmoetingen kijk dan bij het agenda.