Overige cirkels

Naast de reguliere vrouwencirkelavond die voor alle vrouwen toegankelijk is, zijn er ook vrouwencirkels voor speciale groepen. Hieronder staan de verschillende groepen, deze zijn nog in een opstartfase, daarom is er een wachtlijst, je kan je hier geheel vrijblijvend voor op geven. Wanneer er voldoende belangstelling is zul je een mail ontvangen dat de groep gaat starten. Aanmelden voor de wachtlijst is geheel vrijblijvend. Wanneer je op de wachtlijst staat betekent dat niet dat je verplicht bent om deel te nemen.

 

Mocht je meer willen weten, het spannend vinden of eerst kennis willen maken, dan kunnen we altijd eerst een keer bellen.

Meidencirkel 14+

De meidencirkel 14+. Hier gaan we in op de veranderingen in je lijf en hoofd, alles is bespreekbaar. Het delen met elkaar zorgt dat je veel van elkaar leert en daardoor nog beter weet wat bij jou past. Ook bespreken we onzekerheden en dingen als hoe om te gaan met social media.

 

Iedere avond is anders, dat hangt af van de tijd van het jaar, de deelnemers en wat zij op dat moment door maken.

Deze cirkel is een gesloten groep, voor het vertrouwen en het delen.

Vrouwen cirkel 50+

De vrouwencirkel 50+ Deze cirkel is ontstaan vanuit de behoefte om met vrouwen van boven de 50 jaar samen te komen. Anders dan de naam 50+ cirkel doet vermoeden is het niet zo dat het alleen toegankelijk is voor vrouwen boven de 50. Het is een cirkel die bedoeld is voor vrouwen die in een (nieuwe) volgende levensfase zitten. Welke veranderingen merk je, in je lijf en hoofd. We staan stil bij hoe je nu in het leven staat, ook bespreken we verlangens en behoeftes van nu. En de veranderingen in de wereld om je heen. Met gelijk gestemde samen komen in het vertrouwen in de cirkel.

 

Deze cirkel is een open groep, dat betekend dat je welkom bent wanneer je daar zelf behoefte aan hebt er is geen vaste groep vrouwen. Iedere avond is anders, dat hangt af van de tijd van het jaar, de deelnemers en wat zij op dat moment door maken, en de energie die in de avond tot stand komt. Bij beide groepen ben je van harte welkom.

 

 

Moeder en kind cirkel

In gesprek gaan zoals je anders bijna niet doet, dat is wat we doen bij de moeder en kindcirkel. Ontdek wat de dromen zijn van je kind, leer wat zij graag van jou willen leren. We doen een paar leuke makkelijke oefeningen en een fijne ontspanning. Samen ontspannen, lachen en verbinden zijn sleutelwoorden voor deze cirkel.

 

Deze cirkel is een open groep, dat betekend dat je welkom bent wanneer je daar zelf behoefte aan hebt er is geen vaste groep vrouwen. Hierdoor is iedere ontmoetingsmoment uniek, door dat er altijd verschillende vrouwen bij zullen zijn.