Vrouwencirkel open groep

In de vrouwencirkel is ruimte om jezelf even helemaal op te laden, om elkaar te ontmoeten. Om gesprekken te voeren die je in het dagelijks leven niet zo snel voert. Het fijne aan een vrouwencirkel is dat er iets ontastbaars ontstaat, een verbinding en een vrouwelijke energie. Vrouwen samen zorgen voor kracht maar ook juist voor een zachtheid, een vertraging naar het hier en nu. Het hollen en de zorgen even achter je laten en zelf opladen. Het is voor iedere vrouw die zich aangesproken voelt, voor alle leeftijden, andergrond en geloof spelen geen rol.

Wat kan je verwachten?

Onder het genot van een kopje thee komen we samen. Voor ieder is er een plek in de kring, mat, kussentje en een fleecedeken liggen voor je klaar. De vrouwencirkel is bedoeld om samen te werken, te voelen en te ‘zijn’ samen en toch ook ieder voor zichzelf. (H)erkennen, zonder oordeel en respect staan centraal.

We gaan met elkaar in gesprek, we vertellen over onze dromen, wensen en hoe je de afgelopen tijd beleeft hebt. We luisteren naar muziek die aansluit op de sfeer en het thema van de avond. Je besluit zelf waar je aan mee wilt doen en waar aan niet. We sluiten af met een ontspanningsmoment. Zorg zelf dat je een fles of thermofles mee hebt (geen beker ivm omvallen) de fles kan je aan het begin van de cirkel vullen met water of lekkere thee die klaar zal staan.

Waar, wanneer, en de inverstering?

 

  • De locatie is in Nijkerk (gld) tenzij anders vermeld, adres ontvang je na aanmelding
  • Zelf zorg je voor comfortabele kleding, warme sokken meee.
  • Neem een fles mee of thermofles mee voor water of thee. De thee zal klaar staan.
  • Inloop is om 19.15 start 19.30 ga uit van minimaal 2 uur Het streven is 22.00 uur klaar
  • De avond gaat door met minimaal 5 deelneemsters er kunnen maximaal 9 vrouwen deelnemen.
  • Bereid je voor dat je daarna weer even tot een rust moet komen om alles te laten landen
  • De bijdrage aan de cirkel is  €19.50 met strippenkaart €16.66 (6 strippen €100)
  • Na betaling is je inschrijving definitief annuleren tot 48 uur van te voren

Aanmelden kan via de mail of via whatsapp, na de betaling ontvang je een e-mail met de verdere gegevens. Zin om aan te sluiten bij één van de ontmoetingen kijk dan bij het agenda.

Vrouwencirkel amersfoort Vrouwencirkel Nijkerk rode tent